Specialiteiten

Carpaccio
Heerlijk dungesneden rauwe ossenhaas. Lekker met een beetje olijfolie, pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas.

Honeypops
Gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek en afgegarneerd met met honingmarinade. Ook lekker voor op de barbecue.

Boswandeling
Half-om-half gehakt met o.a. diverse kruiden, ontbijtspek en champignons. Lekker bij bloemkool of andijvie en aardappeltjes. Gewicht circa 100 gram
Bereidingsadvies: circa 10 minuten om en om in de koekenpan bakken.

Katenvinken
Een rolletje gehakt omwikkeld met katenspek. Een echte specialiteit die u geproefd moet hebben!

Boerenschnitzel
Een varkensschnitzel gevuld met boerenham en gemarineerd met heerlijke grillmarinade.

Kip-kippeling
Heerlijke stukjes knabbelkip. Lekker als tussendoortje of als snack voor ’s avonds op de bank.

Grillworst met kaas
Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijke vleeswaar.

Maffiarolletje
Nieuw in ons assortiment is het “Maffiarolletje”.
Dit is gemaakt van gehakt in bladerdeeg met kaas en salami.
Gewicht: circa 125 gram.
Bereidingsadvies: oven voorverwarmen op 180 graden, het rolletje op het bakpapier leggen en u bakt het geheel op 125 graden gedurende 20 minuten gaar.

Kipdrumsticks
Sinds kort hebben wij aan ons assortiment toegevoegd: de “kipdrumsticks” in braadzak, gemarineerd met wokgroenten en kruidenboter.
Bereidingsadvies: deze bereidt u in een voorverwarmde oven ca. 1 uur op
160 graden met de braadzak erom.
Lekker bij krieltjes en een frisse rauwkost salade.

Zillands lèpke
Dit is een varkensfilet met mosterd en specerijen, omwikkeld met ontbijtspek. Lekker bij doperwtjes en worteltjes.
Gewicht circa 100 gram
Bereidingsadvies: circa 12 minuten om en om in de koekenpan bakken.

Gehakttournedos
Half-om-half gehakt met o.a. diverse kruiden en bacon. Lekker bij bloemkool of andijvie en aardappeltjes.
Gewicht circa 100 gram
Bereidingsadvies: circa 10 minuten om en om in de koekenpan bakken.

Katenhaasje
Een varkenshaasje in katenspek omwikkeld en lekker gemarineerd. Lekker bij broccoli en gebakken krieltjes.
Gewicht circa 125 gram
Bereidingsadvies: circa 15 minuten om en om in de koekenpan bakken.

Varkenshaas in bladerdeeg
Een varkenshaas met katenspek en bladerdeeg omwikkeld en gemarineerd. Lekker bij gebakken aardappeltjes en sla.

Bereidingsadvies:
  • oven voorverwarmen op 180 graden
  • leg de varkenshaas op bakpapier
  • bak het geheel op 125 graden gedurende 20 minuten

Varkenshaasje pesto en brie
Een varkenshaasje gevuld met pesto en brie. Lekker bij sperzieboontjes en gekookte rijst.
Gewicht circa 125 gram
Bereidingsadvies: circa 30 minuten in de oven op 160 graden