Huisgemaakte ambachtelijke salades

De salades van Ambachtelijke Slager Wim van Haeren zijn heerlijke ambachtelijke specialiteiten. Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediënten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades.
Heerlijk bij de maaltijd, lekker op een toastje, maar ook handig als saladeschotel voor een feestje of wanneer u visite krijgt.

Een ruim assortiment ambachtelijke salades
Voor elke smaak heeft Ambachtelijke Slager Wim van Haeren een heerlijke salade. Verse schepsalades voor op brood of een toastje. Onder andere onze filet Americain, onze heerlijke kipkerriesalade enz. Maar ook onze maaltijdsalades. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verse huisgemaakte rundvleessalade, de scharrelsalade, pastasalade of de heerlijke kartoffelsalade. Wij hebben een ruime keuze in huis.

Rijk gegarneerde schotels
Heeft u een feestje of krijgt u visite, dan kunnen wij een saladeschotel op maat voor u maken. Exact zoals u dat wenst. Wij zorgen voor een complete saladeschotel, rijk gegarneerd met heerlijke verse producten. Natuurlijk kunnen wij ook het stokbrood, de sausjes en de kruidenboter leveren. Totaal ideaal!

Opgemaakte saladeschotel: prijs per persoon vanaf: € 5,75
Opgemaakte vis saladeschotel: prijs per persoon vanaf: € 8,50